Passo dello Stelvio

Passo dello Stelvio
Ekaa kertaa Stelviolla 2012

lauantai 27. toukokuuta 2017

Kausi -17 avattu, täysi tohina päällä..

Järvi oli jäässä. Kuva 25.3.2017
Moro!

Kausi aukesi jo tuossa maaliskuussa ja kylmät tiet ja kylmä tuuli eivät paljon haitanneet, kun aloituskilometrejä pääsi minulle uudella gessu ADV:llä työntämään.

Sittemin.. No lunta on tullut pitkin kevättä ja välillä on ollut huumorissakin pitelemistä, kun ilmojen haltijat ovat oikein intoutuneet näyttämään meille motoristeille, että kuka käskee. Ei sillä, että ainakaan itse jaksaisin kovasti säihin keskittyä. Niillä mennään mitä annetaan ja tilanteen mukaan aina.
Konepyöräklubi, NiceMoto 2017


Konepyöräklubille on saatu kevään koulutukset pidettyä. Aloiteltiin teorialla vielä tuolla talven puolella ja käytiin läpi ´motion gamouflage´ ilmiönä ja se miten sitä voisi estää ja hallita. Sittemmin olemme vetäneet jäsenille perinteisen ruosteenpoiston, nicemoton ja myös yhden ratavuoron. Eli koulutusta on ollut saatavilla ja mukavaa on ollut kouluttajan huomata, miten motivoituneet osallistujat myös kehittyvät taidoissaan. Ehkä keskeisintä kuitenkin on ollut antaa niitä arjen taitoja kanssa motoristeille.
Jarrutusmatka ei ole sama asia kuin pysähtymismatka.
Katse sinne minne olet menossa ja mitä se arjessa tarkoittaa.
Rauman Vappuparaatissakin ehdittiin käydä kerhon kanssa.
Miksi ajolinjalla mutkatiellä on oikeasti merkitystä.

Ja aina
niin edelleen, nämä ovat kaikki meille motoristeille ihan hyviä aiheita ajatella ja ottaa huomioon siinä joka päiväisessä omassa ajamisessa. Onneksi meillä on pieni mutta tehokas kouluttajatiimi kerhossa ja halu kehittyä, myös opettajilla.

Otin muuten osaa myös MP69:n järjestämälle Motoristi Survival-kurssille keski-suomessa. Ensinnäkin kiitokset kouluttaja-kavereilleni, jotka saivat minut ylipuhuttua mukaan. Oli taas hienoa olla oppilaana mukana treenaamassa omia taitoja. Tälle kurssille voin antaa täyden suositukseni. Olitpa sitten kokenut kettu, tai vasta aloittanut, niin täältä saat hyvät peruseväät prätkän hallintaan ja mukavaan harrastukseen.

Muuten tässä ollaan oltu aktiivisesti harrastuksen parissa. Ajoa on tullut ihan kiitettävästi oman mittapuun mukaan. Samoin kerho on ollut aktiivinen vähän kaikessa tekemisessä.

Käyhän muuten osallistumassa meidän kerhon kaikille avoimeen Insta-kisaan. Jaa oma mp-aiheinen kuvasi instagramissa aihetunnisteella, eli sillä hästäkillä konepyoraklubi_ajaa2017 ja osallistut samalla 30€ arvoisen Motonetin lahjakortin arvontaan.

Kesän reissut on ajamista vailla valmiit. Samoin (toivottavasti) rautaperseajot. Oma tavoite on ajaa noita rp-ajoja minulle uudelle tasolla, eli monipäiväisiin suoritteisiin pitäisi pystyä. Saas nähdä miten äijän käy.


Rigid Industries. Valoa kansalle!
Välinepuolella on todettava, että C3 Pro Schuberth saa palvella vieläkin ja kesällä sitten myös X-lite 550GT. Housuina on nyt Rukka Päijänne pöksyt ja ekat muutama tuhat kilometriä ovat osoittaneet, että aivan huippua. Parhaat housut mitä minulla on ollut. Lisävaloiksi valikoitus Rigid Industriesin D2 Hyperspot- valot. Olen niihin tyytyväinen ja laatutavaraa ovat. Bemarista minusta on tullut kaverit. On se hieno ja monipuolinen laite, kertakaikkiaan. Erityinen maininta tuonne keski-suomen soraränneihin, ai että..
GSA radalla. @Pesämäki.

Tässä nämä lyhyesti.

Ajakaa, sitä varten ne pyörät on tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti