Passo dello Stelvio

Passo dello Stelvio
Ekaa kertaa Stelviolla 2012

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Oho..
Kokemäki, Kokemäenjoki
Talvi o muuten nyt loppu. Voi, että maistuu muuten makeelta, linnut laulaa ja maa alkaa tuoksua elämältä. Kevät on aina se aika vuodesta, kun me saamme seurata uuden elämän alkamista, luonto herää. Hienoa.

Aika moni asia on puhekielessä nykyään ihan ok ja tosi jees ja muutenkin hianoo.. Minun mielestä tämä, että tuo valkoinen asia on lakannut satamasta maahan, on aivan elinehto meille niin sanotuille normaaleille ihmisille. Ihmisillä tarkoitan tässä motoristeja. Porilainen sanoisi, että o poka kommeeta, ku paistaa välil.. 
Samaan aikaan maailmassa tapahtuu ihan vääriä asioita koko ajan, joissa ihan syyttömät siviilit joutuu kärsimään kaikkien hullujen vuoksi. 
Pahalta tuntuu.

Tämä pysyy kartalla..
Tallissa nyt ei ihmeitä ole talven aikana tapahtunut. Vedin sähköt naville latausistukkaan ja siinäpä se kokonaisuudessaan. Ei hääviä, mutta jotenkin ei vaan jaksanut virittää uusia led-valoja tms. heebeleitä pitkin pyörää. Joskus tuo kuluntut lause " less is more " pitänee paikkansa. Jos noista härveleistä sun muista nyt jotain sanoisin, niin tuo SPOT GEN3 tuli hankittua ja sille on melko kovat odotukset. Tulipa sitä jo autossa testattuakin ja hyvin tuntuu pelaavan. Tsekkaa itse netistä.

Onneksi on kevät ja jotenkin lupaus uudesta seikkailusta saa taas jaksamaan eteenpäin. Märkä asvaltti ja viileä kevättuuli tuntuu niin hyvältä ja kutsuu ajamaan. Luulen, etten ole tämän ajatuksen kanssa ihan yksin. Jotenkin vaan niin..

Tästä tykkäään, Honda VFR 1200 X
No tänään sunnuntaina oli länsi-rannikolla aivan mahtava kevätpäivä ja ajamaan piti päästä. Paikoin yli kymmenen astetta. Rukat sun muut kahvalämppärit päällä ei tullut kylmä. Se on jotenkin ihme juttu. Syksyllä, siis joulukuussa jaksaa painaa vaikka missä säässä ja kylmä ei ole. Mutta annas olla, kun talven jälkeen pitäisi suunnitella vaikkapa osallistumista toukokuun IBA:n superviikonlopun rautaperseajoon. Johan alkaa ajatus juoksemaan, että millä varusteilla mennään ja, että mahtaa olla kylmä. Ou gaad..

No en tässä nyt sen enempää jaarittele. Muistakaa osallistua paikkakunnillanne järjestettäviin ruosteenpoistoihin. Se on kuulkaa paras henkivakuutus mitä saatavilla on. Tosiasiassa pieni herkistely ja pyörän haltuunotto talven jälkeen ei tee pahaa sinullekaan.

Jäistä on vain muisto, kesä saa tulla.
Pakko sanoa, että kyllä se eka kunnon ajolenkki talven jälkeen maistuu aika pirun hyvältä. Minä en tänään hieronut kuin n. 150km. Oli kova tuuli ja kaikkea..:-) Oli aivan mahtavaa. Honda sai muuten kutsun kardaanin ristikkonivelen vaihtoon, on kuulemma kaiken näköistä probleemaa sen kanssa. En tiedä, mutta hyvä että hoitavat kuntoon. Siitä pisteet isolle H:lle.

Muistakaa nyt hyvät ystävät, ettei se autoilija näe moottoripyörää talven jälkeen. Olkaa itse hereillä ja ennakoikaa. 
Käykää se ruosteenpoisto. 
Nautinnollista kevättä, onhan tätä nyt odotettu.


1 kommentti:

  1. Tattist vaa plokitekstistäs.
    Munki miälest kevät o parast vuareaikaa Suames. Uut kasvuu pukkaa koko aja. Jos vaik istuis raparperipenki viäres, ni näkis kui se turpoo mont senttii vuarokaures.
    Yks kiva ajoreitti o:
    + Pori - Kullaa - Harjavalta - Eura - Panelia - Saarenmaa - Huhta - Irjanne - Eurajoki kk - Vuojoki - Kuivalahti - Luvia - Tuorsniemi. Jah . . . sit reissukaffeel Raumantien Motelliin.

    Tehtävä tuumaskeltavaks porukoil: Jos . . . Eurjoe tv-masto kaatuis isol tiäl päi, ni osuisko se maantiäl saakka?

    Kaikkee kivvaa olloo ny ja täst etteeppäi,

    too: Eso

    VastaaPoista